támogatás

Köszönjük, hogy érdekel, hogyan támogathatod az Ébredés Portált!
Itt arról olvashatsz, hogy ha Isten erre indítja a szívedet, hogyan tudod támogatni azt a szolgálatot, melyet az Ébredés Portál végez.

Portálunk fenntartására adományt helyezhetsz el az alábbi bankszámlaszámon: 11600006-00000000-05264320 (Erste Bank)
(a feladáskor vagy utaláskor a közleménynél, megjegyzésnél kérünk, hogy jelezd: "adomány a honlapra" vagy "Ébredés Portál". Amennyiben valamelyik termékünket, pl. tábor anyagot rendeled meg, a közleményben írd a tábor nevét -- pl. Lovagtábor, Hazatérés- és az email címedet )

Az összeg, melyet a fenti számlaszámon helyezel el, fedezi a tárhely és domain nevek fenntartási költségeit, folyamatos elérhetőséget és szolgáltatást biztosítva többszáz olvasónk számára.

Adományodat előre is szeretettel köszönjük és Istennek adunk érte hálát, hogy az Ő gondoskodása eszközéül felhasznált Téged!

Ha van saját honlapod, akkor megköszönjük, ha elhelyezel rajta
egy linket az Ébredés Portálra (www.ebredes.hu) mutatva. Erre a célra szabadon használhatod az Ébredés Portálon található képeket, bannereket, mwlyeken az "Ébredés" szöveget olvasod. Kérünk, hogy egy e-mailben értesíts, ha feltetted oldalunkat a Te honlapodra, hogy mi is feltegyük Partnereink közé a Te honlapodat!

Ha pl. tárgyi eszközzel tudnál segíteni, írd meg e-mailben, hogy postacímet adhassunk, s a tárgyi eszközt felhasználhatjuk olvasóink közreműködése ösztönzésére, jutalmazására, de lehetőséged van arra, hogy felhasználása személyes kívánságod szerint történjen.

Tisztelettel és szeretettel köszönjük meg segítségedet, és kívánjuk, hogy áldjon meg érte az Úr Jézus gazdagon, hisszük, hogy így lesz!

Köszönjük!