Blog

Örömhír regisztrált és a fórumra is belépő olvasóinknak, hogy immár több mint 120 keresztény filmet gyűjtöttünk össze online nézhető, és/vagy letölthető formátumban. (Összes letöltési lehetőség filmek-könyvek 330 felett) (Igyekszünk a más oldalakon csak online nézhető filmeket nálunk letölthetővé is tenni) Mivel a projekt pár napos a fenti szám naponta (pontosabban szinte óránként) folyamatosan változik. Lehetőség van beszerzendő filmek kérésére is.
Tags: 
Mint azt lelkes fórumozóink tudják, a lap Fórumán (amelyet az itteni regisztráció után a felső menüsorban lehet elérni) immár hónapok óta egy blogot is olvashatnak. Segítségével nem lelkipásztorok is betekinthetnek egy lelkipásztor életének hétköznapjaiba,harcokba, nehézségekbe és áldásokba, győzelmekbe. Azokba a kérdésekbe, válaszokba, próbákba, amelyek talán az átlagos gyülekezeti tagok szemei előtt nem láthatóak, de mégis láthatatlan mozgatói az Egyháznak.
Tags: 
Adventi körlevelet küldtem az Olvasóknak. Kicsit félve, mert általában mindig van egypár olyan válasz, hogy "Én nem kértem körlevelet, hagyjatok békén, töröljétek a regisztrációmat!" - tehát kicsit szorongva, de elküldtem mindenkinek. Arra gondoltam, nem nagy szavak kellenek, meg nem valami sablonos elcsépelt "kánaáni" nyelvű szöveg, de egy emberi szó mindenkinek jólesik.
Érdemes volt.
Jöttek a válaszok, a válasz köszöntések...
Tags: 
Kedves Olvasók, a Fórumon útjára indítunk egy topicot a református lelkipásztori élet mindennapjairól. Megtaláltok benne eseményeket, szolgálatokat, tapasztalatokat, a hétköznapi lelkipásztori élet ügyes-bajos, szomorú és örömteli pillanatait.
Tags: 
Nézem a hírt amely e-mail postaládámba "toppant":

"Fantasztikus volt a Kirk Franklin koncert!Nagy nap volt november 17-e, hisz hosszas várakozás és szervezés után végre Budapestre látogatott Kirk Franklin! A 7 Grammy-díjjal kitüntetett és több, mint 15 millió albumot eladott zenész, aki az R&B, a hip-hop, a soul és gospel műfajokban egyaránt otthonosan mozog, fergeteges hangulatú koncertet adott a Sportmax rendezvényközpontban."

Tags: 

Pages